Vrijwilligers

Onze vrijwilligers

Geen vereniging of instelling kan zonder de onvermoeibare groep vrijwilligers. Zij staan altijd klaar als er weer een klusje gedaan moet worden, of aan de toestellen of aan het gebouw of het organiseren van activiteiten. Tijd deze groepen eens extra onder uw aandacht te brengen want zonder hun inzet is het onmogelijk een bloeiende vereniging te zijn en te blijven

Zij zijn er voor onze kinderen

Onze vrijwilligers

 

De speeltuin bestaat uit vrijwilligers. Zij maken de speeltuin een genot om naar toe te gaan! Zo wordt er bijvoorbeeld elke maandag de tuin, gazon en speelplaatsen bijgewerkt en verzorgd.

Ook zijn er vrijwilligers die de activiteiten telkens weer tot een fantastisch resultaat leiden, waar alle kinderen met plezier aan kunnen deelnemen.

Het bestuur organiseert veel activiteiten, maar is ook bezig met de financiering, PR, contacten met gemeente en netwerken.

Door al deze vrijwilligers kan de speeltuin blijven voortbestaan!

We zijn nog op zoek naar vrijwilligers die mee willen denken of praktisch mee willen helpen.  Ben jij diegene die graag wat wil betekenen voor kinderen of de speeltuin? Dan ben jij degene die we zoeken!

Bekijk eens de opmerking van Rick, een van onze vrijwilligers.

Welke vrijwilligers zoeken we?

1

Klussers en aanpakkers.

Er zijn verschillende mogelijkheden, namelijk: Wekelijks (of wanneer mogelijk) ondersteunen bij het onderhouden van het gazon, tuin en speelplaats twee keer per jaar (april en oktober) een dag ondersteunen bij het opbouwen van de speeltuin als het seizoen opent en afbreken als het seizoen eindigt. Op die dag wordt er voor thee en koffie gezorgd. Ook is er een lunch.

2

Begeleiders en regelaars.

Voor de activiteiten, bijvoorbeeld logeerweekend, bingo, halloween, etc. zoeken we vrijwilligers die op de activiteit mee helpen, maar ook vrijwilligers die de activiteiten bedenken en organiseren.

3

Bestuursleden.

Of zou je graag bezig willen zijn met het beleid rondom de speeltuin? Vind je netwerken, PR, sponsoren zoeken, of nieuwe ontwikkelingen interessant. Dan is het bestuur wat voor jou!

Het bestuur, even voorstellen

 • Gerard Koolhof

  “Ik ben Gerard Koolhof en sinds 1975 lid van de speeltuin. In 1977 heb ik mij aangemeld als bestuurslid en…

 • Frank Koggel

  “Mijn naam is Frank Koggel. Ik ben 47 jaar en trotse vader van twee kinderen Esmee en Tess. Ik ben…

 • Ans Koolhof

  “Mijn naam is Ans Koolhof. Naast mijn rol in het bestuur als bestuurslid, ben ik dagelijks bij de speeltuin te…

 • Tonnie Smale

  “Ik benTonnie Smale en sinds 1981 bestuurslid.  Iets met kinderen doen vind ik leuk. Er was in die tijd veel…

 • Merel Peeters

  Mijn naam is Merel Peeters en sinds2012 werk ik bij de Blekkerhoek en pas ik in het weekend op bij…