Beste inwoners van Raalte,

Met spijt moeten wij u informeren over een tijdelijke sluiting van onze geliefde speeltuin op dinsdagen, met ingang van 13 juni. Deze beslissing is helaas genoodzaakt door een gebrek aan vrijwilligers die bereid zijn om op die dag toezicht te houden en de speeltuin draaiende te houden.

Als een gemeenschapsgedreven speeltuin hebben we altijd vertrouwd op de inzet van vrijwilligers om een veilige en leuke omgeving voor kinderen te creëren. Hun waardevolle bijdragen hebben ervoor gezorgd dat de speeltuin een populaire ontmoetingsplek is geworden voor kinderen uit Raalte. Helaas hebben we onlangs te maken gehad met een afname in het aantal beschikbare vrijwilligers, waardoor we niet langer in staat zijn om de speeltuin op dinsdagen open te houden.

We begrijpen dat dit nieuws teleurstellend is voor degenen die graag op dinsdagen van de speeltuin genieten. We willen benadrukken dat we er alles aan doen om zo snel mogelijk een oplossing te vinden voor dit probleem. We zijn actief op zoek naar nieuwe vrijwilligers en proberen manieren te vinden om de last te verdelen, zodat we de speeltuin in de toekomst weer op dinsdagen kunnen openen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het vrijwilligerswerk en wilt u ons helpen de speeltuin draaiende te houden, dan verwelkomen we u met open armen. Het is dankzij betrokken inwoners zoals u dat we een levendige en bloeiende gemeenschap kunnen creëren. Als u tijd en energie kunt vrijmaken om een paar uur per week toezicht te houden in de speeltuin, neem dan alstublieft contact met ons op via info@blekkerhoek.nl zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

We willen benadrukken dat de speeltuin nog steeds geopend zal zijn op alle andere dagen van de week, en we hopen dat de kinderen uit Raalte blijven genieten van de faciliteiten en het plezier dat het biedt. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de speeltuin een bruisende plek blijft waar kinderen kunnen spelen, ontdekken en nieuwe vriendschappen kunnen sluiten.

We verontschuldigen ons voor het eventuele ongemak dat deze tijdelijke sluiting met zich meebrengt en willen u bedanken voor uw begrip en voortdurende steun. We kijken ernaar uit om een oplossing te vinden en de speeltuin op dinsdagen weer volledig operationeel te maken.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Speeltuin Blekkerhoek